Online ügyfélszolgálat

Online ügyfélszolgálat

Intézze ügyeit gyorsan, egyszerűen a online ügyfélszolgálaton!
Internet hozzáféréssel bárhonnét, sorban állás nélkül kezelheti ügyfélszolgálati ügyeit, vagy akár chat-elhet munkatársunkkal.
Számlareklamáció, lejárt határidejű számlák kezelés, műszaki hiba- vagy általános bejelentés, számlarészletezés csupán néhány kattintással!

Chat funkció

Az azonnali választ igénylő kérdések, problémák kezelésére online chat felületen is elérhetőek ügyfélszolgálati munkatársaink. A chat funkció minden nap 6.00-18.00 óra között áll rendelkezésére.

online_ugyfelszolgalat_565x140


Mit intézhet az online ügyfélszolgálaton?

Általános bejelentés

Kezdeményezheti a szerződésekhez kapcsoló alapinformációk, szolgáltatások módosítását: pl. névmódosítás, címmódosítás stb.

Hibabejelentés

Lehetővé teszi a szolgáltatásokkal kapcsolatos online hibabejelentést. Továbbá segítséget nyújtunk egyes szolgáltatások igénybevételével, beállításával kapcsolatban is: pl. készülék beállítás, Blackberry szolgáltatás, Tömeges SMS, Flottakezelő, mobilinternet szolgáltatások, levelező program számítógépes beállítása, stb.

Bejelentéseim

A Bejelentéseim menüpontban lehetőség van a korábbi bejelentések és azok státuszának nyomon követésére.

Számlareklamáció

A Számlareklamáció modul a számlákkal kapcsolatos reklamációk fogadását és kezelését teszi lehetővé. Az űrlap kitöltésével észrevételeket tehet pl. a számlaképpel, a számlázott tételekkel, a hívásadatokkal, vagy a kedvezménycsoportokkal kapcsolatban.